Taula.jpg

TAULA


Les taules no eren abans com són ara; igual que la vida canvia i progressa, amb ella la societat i les coses que les rodegen. Les taules d´ara són grans per tal que les persones puguem tindre una certa comoditat. Són, a banda de més grans, més boniques per a la vista de la persona que ha d’adquirir-la. Amb això el que fan es pujar els preus perquè les taules són molt boniques i d’aquesta manera les persones ens gastem els diners .

Qui guanya? En realitat no guanya la societat per tindre unes taules més boniques o més roïnes, els que guanyen són els empresaris als quals, el que realment els importa són els diners i no la comoditat del client que compra una taula.

Sheila T. - 22TTAULA


Aquest utensili es remunta a molts segles enrere, tants que fins i tot es parlava d’ella en l’Edat Mitjana. Quan es busca en l’enciclopèdia taula redona, trobem: “Torneig mantingut per un cavaller o cavallers disposats a acceptar el repte de qui es presente”. Jo pregunte: “Hi ha cavallers avui dia?, i faran tornejos, acceptant reptes?, doncs, jo crec que no.Tot el món li donem alguna vegada un ús diferent a la taula del que té. Qui no s’ha assentat alguna vegada en una taula de l’institut, per exemple,per no parlar de la gent que la ratlla o la forada. A la taula se li dóna usos i definicions equivocades al meu parer. La menyspreem?

Esther B. - 22A