ParaulaParaules i paraules. Les paraules resulten importants, per dir coses bones o coses roïnes, però és important saber interpretar-Paraules.jpgles, ja que és fàcil dir coses.

La paraula és aquella cosa capaç de distingir-nos de la resta, les aparences enganyen, tots ho sabem, però les paraules encara que se les emporte el vent són la nostra veu. Pots imaginar-te com és una persona i que a l`escoltar-la parlar, et trenque els esquemes que tenies pensats. Però la paraula t’ajuda, la paraula és el que tens per destacar entre els altres, per reclamar alguna cosa, per expressar-te, per tot. La teua paraula mai ningú la pot xafar perquè és una cosa que mai poden arrabassar-te.

Però les paraules són enganyoses en alguna ocasió, bo, això no és veritat, en realitat no són les paraules sinó aquell que t’enganya amb uns determinats arguments, per això cal saber interpretar les paraules, el to, distingir el missatge d’aquelles paraules que només estan de més, per evitar raonaments incorrectes i malentesos.

Les paraules canvien el món, les paraules ens donen llibertat d’expressar-nos i perquè els altres ens puguen conèixer, paraules escrites, paraules dites, paraules oblidades, paraules fotudes, paraules boniques… un món de paraules amb les quals poder trobar sentit a les coses, un mar de paraules en què podem perdre’ns i deixar volar la nostra imaginació. Paraules.

Andrea N. - 22T