llibres.jpg
Llibre


L'home es pot considerar com un ésser infinitament superior a la resta d’animals del planeta quan va ser capaç d'escriure. Amb l'escriptura l'home va desenrotllar el seu intelecte i a més va ser capaç de passar el seus coneixements de generació en generació inclús de poble en poble i d’èpoques en èpoques gràcies als descobriments com el que es féu a Egipte.

Amb l'escriptura van sorgir els llibres amb els quals la gent ha pogut informar-se, entretindre's, aprendre, etc., en definitiva un llibre és un article molt econòmic però molt valuós. Els llibres sempre s'han pogut considerar eines molt poderoses també perquè poden arribar a estendre ideals que uneixen pobles o grups de persones que es revolten i causen canvis importants que afecten el món.

En un llibre es poden dir tantes coses tan variades i amb distintes finalitats que fa que considerem el llibre com una cosa imprescindible a la nostra vida. Pot arribar a servir fins i tot per a escriure els nostres sentiments i fer-nos sentir millor i fer sentir a altres persones allò que mai havien pogut imaginar: ser transportades a llocs on mai havien estat i possiblement mai estaran. Un llibre és capaç de fer coses que físicament cap objecte semblant seria capaç de fer mai de la vida perquè ens fa viatjar, plorar, riure, aprendre, emocionar-nos i quantitat de coses que mai acabaria d'enumerar. Un llibre és capaç de fer quasi tot el que la resta d’objectes poden fer, només que dins la nostra ment.

És per això que, quan tingueu un llibre a les vostres mans, mai el tireu, mai l'oblideu, teniu en compte que posseïu un del objectes més influents de la humanitat i que pot fer per vosaltres més del que mai sereu capaços d'imaginar.

Daniel D. – 22T