Fotografia.jpg
Fotografia


“Una imatge val més que mil paraules”, tots estarem d’acord que veure una simple foto pot causar-nos moltes i diferents sensacions, pot despertar en nosaltres felicitat, tristor, alegria, etc. Però només és una foto, una imatge congelada d’alguna cosa i plasmada en un paper, el fet que ens faça sentir d’una manera o altra està en els nostres sentiments, la nostra personalitat... el nostre món en general.

Una cosa tan simple com una gota d’aigua, pot transformar-se en un record d’algun lloc, o un record d’alguna volta d’eixes en què el món t’ofega i acabes plorant i plorant… tantes sensacions per tan sols una gota d’aigua, resulta bastant curiós.

Per fer una fotografia important en el sentit que et marque encara que només siga durant un segon, no fa falta tindre ni un curs d’imatge ni res, la qüestió és agafar justament el moment adequat, l’angle perfecte i la llum, ingredients als quals no donem importància però fan que puguem sentir tantes coses en tan poc de temps.

Fotografies de persones, fotografies de llocs, fotografies en què ningú pot enganyar-te amb trucs, el que veus és el que hi ha, ni més ni menys. Imatges amb les quals sents tant amb tan poc, que fan pensar en la vida, i en tot en general.

Andrea N. - 22T